Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. 86-19868380358 sales12@yichuangscreen.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Toepassing van Vergrote Werkelijkheidstechnologie

Toepassing van Vergrote Werkelijkheidstechnologie

July 6, 2023

Toepassing van Vergrote Werkelijkheidstechnologie: De laatste jaren, zijn de meer en meer interactieve vlakke panelen begonnen vergrote werkelijkheidstechnologie te integreren om gebruikers van een rijkere interactieve ervaring te voorzien. Bijvoorbeeld, kunnen de studenten met virtuele laboratoria door interactieve vlakke panelen, of horloge vergrote werkelijkheidsdemonstraties bij tentoonstellingen interactie aangaan.

 

Hogere Resolutie en Grotere Grootte: Met technologische voorsprong, verstrekken de meer en meer interactieve vlakke panelen hogere resolutie en grotere grootte. Dit staat gebruikers toe om de inhoud op het scherm duidelijker te zien en maakt het gemakkelijker om met anderen samen te werken.

 

Intelligentie en Automatisering: Sommige interactieve vlakke panelen beginnen kunstmatige intelligentie en machine het leren technologieën te integreren om intelligentere en geautomatiseerde functionaliteit te verstrekken. Bijvoorbeeld, kunnen de interactieve vlakke panelen gebruikers automatisch erkennen en vertoningsinhoud en montages volgens gebruikersbehoeften aanpassen.

 

Duurzame Ontwikkeling: De meer en meer interactieve vlakke panelen keuren duurzame materialen en productieprocessen goed om hun effect op het milieu te verminderen. Bijvoorbeeld, worden sommige interactieve vlakke panelen vervaardigd gebruikend rekupereerbare materialen en energy-saving technologieën om energieverbruik te verminderen.

 

Globaal, ontwikkelt het interactieve vlakke paneelgebied zich constant en vernieuwt, voorziend gebruikers van rijkere en intelligentere interactieve ervaringen.

 

http://interactive-flatpanel.com/sale-38544993-20-point-interactive-digital-display-panel-with-350-cd-m2-brightness-built-in-speakers.html