Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. 86-19868380358 contact@yichuangscreen.com
Bedrijfsprofiel Vraag een offerte aan
Thuis -

Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd.
 • Type Business

  Fabrikant,Verdeler/groothandel,Exporteur,Verkoper

 • Grote Markt

  Noord-Amerika,Zuid-Amerika,West-Europa,Oost-Europa,Oost-Azië,Zuidoost-Azië,Midden-Oosten,Afrika,Oceanië,Wereldwijd

 • Merken

  YCZX、 YCHD

 • Aantal werknemers

  100~135

 • Jaarlijkse omzet

  15000000-20000000

 • Opgericht Jaar

  2013

 • Export pct

  60% - 70%

 • Hoofdproducten:

  Allen in één touch screen slimme raad; Advisement speler, enz.

Vraag een offerte aan
We blijven online werken, neem contact met ons op.

Als u meer productinformatie of de laatste offerte wilt weten, kunt u op elk gewenst moment contact met ons opnemen, we zullen ons best doen om meer services te bieden.

Contacteer ons

86-19868380358

Inleiding

Guangzhou Yi Chuang Technology Co. , Ltd, gevestigde 3rd/F, NO.C19-de Bouw, Hua Chuang Animation Industry Park, JingShan-Dorp, ShiJi-Stad, PanYu-district, Guangzhou-stad. Gespecialiseerd in het doen van 32inch ~ 98inch allen in één touch screen slimme raad en Advisement speler voor onderwijs, conferentie, huisgebruik. In jaar 2013, wij opstelling ons eigen merk „YCZX“, welke het verkopen in de binnenlandse markt van China. Nu is het het hoogste 1 merk online verkopen. Behandelde 60%-markt het verkopen hoeveelheid.

De specifieke aan strikte kwaliteitscontrole en de nadenkende klantenservice, onze ervaren personeelsleden zijn altijd beschikbaar om uw vereisten te bespreken en volledige klantentevredenheid te verzekeren. Bovendien hebben wij F C C, C B, C E, I S O 9 0 0 1, de Verpakken en verzendenh certificaten van R O verkregen. Goed verkopend in alle steden en provincies rond China, worden onze producten ook uitgevoerd naar cliënten in dergelijke landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika.

Wij stemmen in OEM en ODM ook met orden. Hetzij selecterend een huidig product van onze catalogus of inroepend techniekhulp voor uw toepassing, kunt u vrij voelen om aan onze klantenservice over uw sourcing vereisten te spreken. Wij houden ook zoekend en ontwikkelend onze nieuwe producten aan het tevredenstellen van nieuwe eisen van klanten.

Hoog - de kwaliteit, de redelijke prijs en de goede diensten altijd zijn onze belofte aan elk van onze klanten. Wij zullen ons beste proberen beter te doen.

 

• 51 miljoen bedrijf geregistreerd kapitaal

• Sorteer A de grondstoffen, de kwaliteit van het afgewerkte product verzekeren

• CCC, CE, ROHS, ISO9001, VERKLAARD SGS

• Bedrijfvoorraad op lange termijn 5000 eenheden, met korte levertijd

• Meer dan 10 jaar ervarings op OEM/ODM

• De eigen van de de hardwarefabriek van montagefabriek/metal fabriek van de het pakketdoos

• Heeft PCBA team, steun ontwikkelen om software en APPs-aanpassing te doen

China Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

China Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

De Technologieco. van Guangzhouyichuang, Ltd, gespecialiseerd in het doen van 32inch ~ 98inch allen in één touch screen slimme raad en Advisement speler voor onderwijs, conferentie, huisgebruik. In jaar 2013, wij opstelling ons eigen merk „YCZX“, welke het verkopen in de binnenlandse markt van China. Nu is het het hoogste 1 merk online verkopen. De behandelde 60%-markt die quantity.18-jaren van regelmatige ontwikkeling verkopen is de worteloorzaak van onze vooruitgang, hangen wij altijd aan om de beste kwaliteit en de dienst te doen!
2002:
Sleutelwoord: „foxconn“
Als typische traditionele vervaardiging in China, begonnen wij om OEM&ODM voor sommige merken, zoals „THTF“ etc. te doen, „Xuzhou JIayou“, „Qianxin“. Wij zijn genoemd geworden „foxconn“ in de deze economische sector.

 

2013: 

Sleutelwoord: Gespecialiseerde Verrichtingen
Om meer gespecialiseerde bedrijfverrichtingen, opgezet Elektronisch Co. van Guangzhou Yichuang, Ltd te zijn.
Fabrieksuitbreiding, 2 productielijnen, 3000㎡factory-gebied en pakhuis.

 

2014: 

Sleutelwoord: Bouw eigen merk YCZX
Vat de ODM&OEM-ervaring in voorbij 12 jaar samen, bouw eigen merk en probeer aan team van de opstellings het professionele op de markt brengende verkoop.

 

2015: 

Sleutelwoord: Jaarlijkse verkoop: 160 miljoen USD
Met de inspanningen van verkoopteam, en uitstekende producttechnologie, in jaar van 2015, het verkopen is het bedrag 160 miljoen USD.

 

2016:

Sleutelwoord: Jaarlijkse verkoop: 390 miljoen USD
De vraag naar producten in het onderwijssector van China is levensonderhoud het groeien, is onze timing enkel juist, in jaar van 2016, bedraagt binnenlandse jaarlijkse verkoop is 390 miljoen USD.

 

2017:
Sleutelwoord: Goede producten geen grenzen
Goede producten geen grenzen, wij afdeling van de opstellings de overzee verkoop.
 
2018:
Sleutelwoord: De evenwichtstoestandgroei
Zowel binnenlandse verkoop als verkoop overzee onder de evenwichtstoestandgroei. Onze partners op lange termijn zijn van vele markten, zulke als Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Europa, Midden-Oosten, Afrika enz.
 
2019:
Sleutelwoord: Concurreer met anderen, wonnen wij.
Wij wonnen de offerte van Dominica, kregen een 18.000 het paneelorde van de eenheden65inch aanraking die in de economische sector werd gekend en vele fabrieken het bieden ingingen.
 
2020:
Sleutelwoord: uitdagingen en kansen
Over de hele wereld lijdend aan covid-19, is het reusachtige uitdagingen niet alleen voor ons, maar ook voor de wereldeconomie. Wij geloven de kansen komen voor wie klaar is. Wij zijn klaar.

 

 

Dienst

China Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

1、 kunt u OEM de dienst voor allen in één interactief vlak paneel verlenen?

Ja, goed gesteund. Wij kunnen het volgens uw verzoeken aanpassen.

2、 hebt u voorraad?

Wij houden 3000-5000 eenheden in Voorraad elke enige Maand.

3、 is uw bedrijf een echte fabrikant?

Ons bedrijf is de professionele fabrikant in Panyu-district, Guangzhou-stad, bent u meestal welkom geheten om onze fabriek op om het even welk ogenblik te bezoeken.

4、 hoe de kwaliteit van het product is?

Onze producten zijn strikt geteste hoogte - kwaliteit door QC alvorens aan klanten te verschepen geweest. En wij bezitten merk het verkopen in de binnenlandse online markt van China, is ons merk „YCZX“. Zo is de kwaliteit het eerste ding voor ons!

5、 gebruikt het product slechts voor school?

Onze producten worden wijd gebruikt in het Ziekenhuis, School, bureau enz.

6、 hoe ik op uw productkwaliteit kan vertrouwen?

Wij hebben meer dan 10 van de de uitvoerjaar ervaring. Van het materiële kopen aan productlevering, wij eigen deskundigen en procedures hebben om potentieel kwaliteitsrisico te verhinderen. Onze producten zijn goedgekeurd door Ce & ROHS enz.

 

De naverkoopdienst
• Éénjarige kwaliteitsgarantie en vrij onderhoud.
• Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
• Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
• Software-upgrade: levenslang behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken software-upgrades.
• De vrije online dienst voor hardware verwante kwesties.
• Gelieve te roepen onze technische ondersteuning voor meer informatie: +86 13510609058

Ons Team

Verkoopteam:
• 65 Leden, verlenen de 24 uren professionele dienst en technische ondersteuning.
Wij zijn niet uw typische Chinese fabrikant. Ons hoogst specifiek verkooppersoneel is nooit voor het gaan teruggeschrokken die extra mijl om de verwachtingen van de klant te ontmoeten en te overschrijden. Wij behandelen onze klanten met dezelfde loyaliteit en de toewijding, geen kwestie de grootte van hun zaken of industrie.

Kwaliteitsteam:
• Kwaliteitscontrole van grondstof aan productie en levering.
• Professionele kwaliteitscontrolepersoon, om de ongeschikte producten te vermijden stromend aan klant.
• Strikte inspectie aan Grondstof, productie, en levering.
• Volledige reeks materiaal in kwaliteitslaboratorium.
• Volg strikt ISO-9001:2008systeem.
• Voortdurende verbetering, die het niveau van betere kwaliteit zoeken.

Nu hebben wij technische 31 en beheerspersoneel. Veel van dit technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel met hogere professionele technische en hogere ontwikkelaarcertificatie; De vrijgezelgraad of bezet hierboven 87,5% van totale werknemers, bezet een doctoraal examen 25%, bezetten de hogere titels 10%, 1 post-doctorale mentor. Het team heeft opstelling een de groeimechanisme voor technologieonderzoek en ontwikkelingspersoneel om hun kennis en ervaringsgroei te verzekeren; Stabiel beheersteam, met sterk innovatiebewustzijn, het leren capaciteit en uitvoerende capaciteit. In het personeel van het de kernbeheer van het bedrijf, hebben wij scherp oudsten met meer dan 10 jaar van materiële productie, snelle prototyping verwerkende industrie, die toekomstgerichte greep van marktontwikkeling heeft, en vangen de kansen van de de industrieontwikkeling, bevorderen en leiden de snelle ontwikkeling.