Contacteer ons
Yichuang

Telefoonnummer : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Wat is de Geschiedenis van de Slimme Aanrakingsraad?

August 27, 2021

Oorsprong

De eerste SLIMME die Raad, met een LCD paneel en een computer wordt verbonden die geïntegreerde programma's in werking stellen, werd ontworpen om als groot vertoningsscherm te functioneren. Intel Corporation nam rente in het idee en werd een minderheidsinvesteerder in het bedrijf in 1992.

 

Hoe het werkt

De gebruikers van whiteboard en het systeem kunnen de volledige verrichting van de interactieve whiteboardvertoning zelf controleren, die als zowel computermonitor als muis functioneert. De touch-sensitive vertoning verbindt met een computer en een digitale projector om een beeld te tonen van wat momenteel op het uw computerscherm is. De gebruikers kunnen computertoepassingen dan controleren, direct gebruikend aanraking-controle op de vertoning. Zij kunnen nota's in digitale inkt ook schrijven, die op een geschoten beeld worden toegevoegd, het scherm of document zonder het onderliggende beeld te veranderen.

laatste bedrijfsnieuws over Wat is de Geschiedenis van de Slimme Aanrakingsraad?  0

 

Types

Er zijn verscheidene types van SLIMME Raad. De voorprojectieraad werkt met een bestaande projector en een computer, terwijl de achterprojectieraad een geïntegreerde projector omvat. De achterprojectieraad kan een mobiele unit of een permanente installatie zijn. De interactieve vertoningen zetten een bestaand plasma of LCD vertoning in een interactieve oplossing om.

 

Voor een zuiver kosmetisch niveau, heeft het schoolklaslokaal weinig veranderd aangezien het onderwijs in de 19de eeuw verplicht werd. De lijsten en de stoelen zitten keurig om een whiteboard, met de leraar centraal bij elke les onder ogen te zien. Nochtans, bekijk dicht een modern-dagklaslokaal en u kunt een subtiel verschil van die van yesterday opmerken: technologie.

 

De leraren en de studenten hebben nu digitale hulpmiddelen ter beschikking die volledig de het leren mogelijkheden in en uit het klaslokaal hebben veranderd. Volgens een recent onderzoek van BESA (Britse Onderwijsleveranciersvereniging), maken gebruik 71% van primaire het UK en 76% van de middelbare scholen nu van tabletten in het klaslokaal. Voorts tegen eind 2016, waren er dicht aan 1 miljoen tabletten beschikbaar aan studenten in klaslokalen over Britse scholen en academies.

 

Met kinderen die digitalere savvy worden, de verantwoordelijkheid op leraren is hun studenten kunnen omhoog houden en op een bepaalde manier meedelen begrijpt. Één stuk van technologie het instrumentaal aan dit is interactieve whiteboard. De capaciteit om spelen, tests tot stand te brengen en studenten te brengen werkt tot op de raad samen, evenals maken de traditionele whiteboardplichten, tot interactieve whiteboards een waardevolle klaslokaaltoevoeging. Met kinderen die digitalere savvy worden, de verantwoordelijkheid op leraren is hun studenten kunnen omhoog houden en op een bepaalde manier meedelen begrijpt. De slimme Raad is zeer gemakkelijk om zeer weinig onderhoud te gebruiken en te vereisen. De raad gebruikt krijt of geen tellers (dat slordig kunnen zijn) -- u gebruikt slechts uw vinger of een speciale pen. U zult vinden ook dat zij zeer gemakkelijk schoon te maken evenal te handhaven.

Wat is meer, u wil wat de Voordelen van Interactieve Whiteboards in Onderwijs weten zijn?