Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. 86-19868380358 sales12@yichuangscreen.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Guangzhou Yichuang Elektronisch Co., Ltd.

Guangzhou Yichuang Elektronisch Co., Ltd.

September 18, 2023

Guangzhou Yichuang Electronic Co., Ltd. is een bedrijf gevestigd in Guangzhou, China,die gespecialiseerd is in de productie en ontwikkeling van interactieve platte schermen en aanverwante opleidingstechnologische oplossingen.

laatste bedrijfsnieuws over Guangzhou Yichuang Elektronisch Co., Ltd.  0

 

Het interactieve slimme paneel is een geavanceerde displaytechnologie die de kenmerken van een scherm met hoge resolutie, aanraakfunctionaliteit en slimme computermogelijkheden combineert.Het is ontworpen om een revolutie teweeg te brengen in samenwerking, communicatie en interactieve leerervaringen in verschillende omgevingen, waaronder klaslokalen, vergaderzalen en zakelijke omgevingen.

 

Het interactieve slimme paneel biedt een reeks functies en functionaliteiten die de betrokkenheid, productiviteit en interactiviteit verbeteren.

 

1.Display kwaliteit: Het slimme paneel beschikt meestal over een groot, high-definition display met uitstekende beeldkwaliteit, levendige kleuren en brede kijkhoeken.zorgt voor scherp beeld en helderheid.

 

2.Touchfunctionaliteit: Een belangrijk kenmerk van het interactieve slimme paneel is het touch-enabled scherm. Gebruikers kunnen rechtstreeks met het scherm communiceren door aan te raken, te schrijven, te tekenen en te gebaarden.vergelijkbaar met het gebruik van een tablet of smartphoneDeze aanraakmogelijkheid maakt intuïtieve en praktische interactie mogelijk.

 

3.Interactieve hulpmiddelen en software: Interactieve slimme panelen zijn voorzien van een verscheidenheid aan ingebouwde hulpmiddelen en softwaretoepassingen die zijn ontworpen om samenwerking en productiviteit te vergemakkelijken.Dit kan digitale whiteboards omvatten, annotatie-tools, schermopname, schermdeling, webbrowsing, multimedia-afspelen en toegang tot educatieve of zakelijke apps.

 

4.Connectiviteit en compatibiliteit: slimme panelen zijn uitgerust met meerdere connectiviteitsopties zoals HDMI, USB, Wi-Fi, Bluetooth en soms zelfs draadloze gietmogelijkheden.Dit stelt gebruikers in staat om verschillende apparaten zoals laptops te verbinden, smartphones en tablets om inhoud te delen, spiegel schermen, en het slimme paneel op afstand te bedienen.

 

5.Samenwerking en ondersteuning voor meerdere gebruikers: Interactieve slimme panelen zijn ontworpen voor samenwerkingsverband.en brainstorming sessiesGebruikers kunnen samenwerken aan projecten, inhoud annoteren en ideeën in realtime delen.

 

6.Smart Features: Smart panels bevatten vaak slimme functies zoals spraakbesturing, gezichtsherkenning en integratie van kunstmatige intelligentie.handvrije bediening mogelijk maken, en gepersonaliseerde ervaringen te bieden.

 

7.Integratie met bestaande systemen: Interactieve slimme panelen kunnen naadloos worden geïntegreerd met bestaande technologische infrastructuur en softwaresystemen, zoals leermanagementsystemen (LMS),videoconferentieplatformsDeze integratie vergemakkelijkt een soepele workflow, het delen van content en het beheer van gegevens.