Contacteer ons
Yichuang

Telefoonnummer : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Wat is het Interactieve Vlakke Comité Onderwijs?

August 10, 2021

Wat is het Interactieve Vlakke Comité Onderwijs?

  • bron: yczx
  • Datum: 07/17/2019

Met de snelle ontwikkeling van wetenschap en technologie, zullen het toekomstige onderwijs en de zaken de paperless golf van wetenschap en technologie inluiden. China zal ook deze verandering in stap met de wereld onder ogen zien. Als belangrijke binnenlandse verdediger van paperless technologie die, heeft het bedrijf de de industrievoordelen in de loop van de jaren worden geaccumuleerd, en gelanceerd het paperless de technologiemerk van „Zaoshang“ met geïntegreerd „intelligentie, energie - besparing, eenvoud“ als cultuur van het kernmerk--interactief vlak paneelonderwijs.

 

Het belangrijkste doel van interactief vlak paneelonderwijs is kinderen te helpen hun capaciteit verbeteren om hun thuiswerk te doen en hen een volledige reeks leermethoden te geven. Door het gebruik van machines, kunnen de kinderen de kennis van handboeken snel begrijpen, de algemeenheid van de kennis van kinderen verbeteren, en ruim de uitvoerige kwaliteit van kinderen verbeteren.

 

Kenmerken van interactief vlak paneelonderwijs
1. De inhoud van de het onderwijsklasse kan aan de studenten gemakshalve en snel, met overvloedige beelden en teksten worden getoond.

2. Het leren overal en op om het even welk ogenblik door WiFi

3. Er is een huis-school platform om communicatie tussen ouders en leraren te vergemakkelijken en het leren van studenten op tijd op de hoogte te blijven van situatie.

4. Maak passieve het leren van studenten draai in het actieve leren en verbeter hun rente in het leren.

5. Wegens het gebruik van elektronische handboeken, bespaart het document, ruimte en milieu.