Contacteer ons
Yichuang

Telefoonnummer : +8613143536645

WhatsApp : +8613143536645

Allen in Één PC maakt Ons Leven Beter en Beter

August 17, 2021

Alle-in-één die PC, ook als Desktops alle-in-één wordt bekend, integreert de computergeval en systeemcomponenten in de monitor zodat volledige PC allen in één eenheid bevat is. Alle-in-één (AIO) Desktoppcs bieden het voordeel van een kleinere vormfactor dan aan Desktoppcs, maar zij komen vaak ook met verscheidene nadelen, met inbegrip van hogere kosten, zwakkere prestaties en beperkte verbeteringsopties.

Het alle-in-één computerontwerp debuteerde met Apple iMac in 1998. Terwijl de vroeg alle-in-één PC-computers duur en omvangrijk waren, zijn PCs alle-in-één veel slanker, lichter en goedkoper geworden met de komst van LCD monitors en de kleinere, minder dure componenten van het Desktopsysteem.

Met de bevordering en de ontwikkeling van touch screen, zijn er more and more touche screnen in het dagelijkse leven. De totstandkoming van aanraking heeft allen in één PC-touch screen geleidelijk aan ons leven veranderd.

De alle aanrakingsmachine is een integratie van geavanceerd touch screen, industriële controle, computer en andere technologieën, dat openbaar die informatieonderzoek kunnen kunnen realiseren, met perifere apparaten zoals vingerafdrukinstrument, scanner, kaartlezer, micro- printer, enz. wordt uitgerust, en specifieke vereisten zoals en vingerafdrukopkomst realiseren, kaart die jatten drukken.

laatste bedrijfsnieuws over Allen in Één PC maakt Ons Leven Beter en Beter  0

Zo hoe maakt de aanraking een alle-in-één ons leven slimmer?

Alle-in-één, een zeer heet woord deze dagen. Zogenaamd alle machine moet veelvoudige functies in één machine combineren, om meer functies en diensten voor ons te verlenen. In het dagelijkse leven, gemeenschappelijker alle machineautomaat, blauw tandtoegangsbeheer alle-in-één machine, het interactieve geleide scherm van de bezoekerregistratie, nummerplaaterkenning alle-in-één machine, die alle-in-één machine fotokopiëren etc., en wij gebruiken vaak in het werk van de interactieve geleide het schermcomputer hebben een nieuw product - raak alle-in-één machine.

Digitale interactieve whiteboard van verschillende media heeft drie hoofdkenmerken, namelijk, wisselwerking, integratie en eenvoud.

Wat is wisselwerking? Digitale interactieve whiteboard aan human-computer interactie. In tegenstelling tot in het verleden, zijn diverse hulpmiddelen zoals muis niet nodig om de machine direct in werking te stellen. In plaats daarvan, kan het direct door het touche screen worden gebruikt, dat de snelste interactieve manier is.

Wat is integratie? De multimedia raken alle-in-één machine hebben krachtige functies, die computer, TV, volkomen aanraking en andere functies integreert.

Wat is eenvoud? Bekijk de metro, Banken, winkelcomplexxen, en andere openbare ruimten kunnen zijn schaduw zien u begrijpt. Omdat de vraaginformatie van het interactieve de geleide scherm zeer eenvoudig is, zal een persoon werken, algemeen bekend als eenvoud.

bureaucomputers worden gebruikt om centrale verwerkingseenheden, de vertoningsschermen, muizen en toetsenborden, en een correct systeem te hebben waren te hinderlijk om geluidseffecten te hebben dat. Van vandaag integreert alle aanrakingscomputer de functies van computers, televisies, stereo-installaties en andere apparaten, en heeft de functie die van touch screen, het gebruik van muis en toetsenbord elimineren. Als multifunctionele digitale interactieve whiteboard, kan het in vele plaatsen worden toegepast, heel wat gemak brengen voor mensen, en zelfs voordelen brengen voor ondernemingen.

 

Momenteel, wegens de verschillende toepassingsgebieden van de aanraking-alle-in-één machineproducten op de markt, is er het onderwijzen aanraking alle-in-één machine, het interactieve geleide scherm van de conferentieaanraking, het broodjesdruk van de aanrakingskorting alle-in-één machine, aanraking die alle-in-één machine, aanrakingsonderzoek adverteren digitale interactieve whiteboard, het interactieve geleide scherm etc. toont, heeft elke machine een zeer krachtige functie.

In vroegere multimedia die wijze onderwijzen, wil computer, akoestiek, projector, laserpen, bedieningshendel gebruiken wachten, niet alleen lastige, en klaslokaalefficiency in werking stellen is niet ook hoog. Het onderwijzen de aanrakingsmachine is slechts een machine, heeft de multimedia onderwijzend behoeften zodat is de functie, de verrichting van de aanrakingsklasse, zeer eenvoudig en gemakkelijk. De diverse functies van verschillende media en digitale interactieve whiteboard kunnen klaslokaalefficiency effectief verbeteren.

Adverterend de interactieve geleide machine van de het schermaanraking, is populaire elektronische producten. Zijn krachtige reclamefunctie niet alleen redt arbeidskrachten en materiaalresourcen voor ondernemingen, maar ook brengt grote reclamevoordelen. Reclameaanraking alle-in-één machine kan video, beeld en audio schakelen naar believen te tonen; Met een lange levensduur, is het een zeldzaam elektronisch product.

Momenteel, is de toepassing van multifunctioneel allen in één PC-touch screen zeer ruim, kan worden gezegd om een tendens geworden te zijn geweest. De toepassing van aanraking alle-in-één machine kan niet alleen meer gemak verstrekken en meer voordelen tot stand brengen, maar ook het beeld van bedrijfsmerken verbeteren.

Om aanraking alle-in-één te verbeteren machine, moeten wij eerste aanraking alle-in-één vermelden de fabrikantenmerk van de machineindustrie - raak elektronika. De aanraking is de de eerste ontwikkeling en productie van China van grote grootteaanraking allen in één die PC-fabrikanten, het zo hoge marktaandeel aangezien 70%, door aanrakingsaanraking alle-in-één, aanraking alle-in-één, aanrakingsvraag alle-in-één, Diverse aanraking enz. wordt geproduceerd alle adverterende machine veelvoudige gebieden, de producten goed in binnenlands en in het buitenland met hoogte - kwaliteit en prima kwaliteit verkopen, en gewonnen meer dan 99% van klanten hoog lof.

Naast aanraking alle-in-, zijn er vele plaatsen in ons leven die verschillende multifunctioneel alle machines gebruiken. Met de ononderbroken ontwikkeling van wetenschap en technologie, gelooft men dat er meer multifunctionele integratiekansen die zal zijn op ons leven worden moeten ontwikkeld en worden toegepast. Als informatietijdperk van wetenschap en technologie, is de ontwikkeling van multifunctioneel alle-in- machine een onweerstaanbare ontwikkelingstendens, en is de tendens van de ontwikkeling van moderne wetenschap en technologieproducten.

Bij de bank, wanneer u zaken gaat doen, moet u niet in een lange lijn wachten. Wanneer het gaan naar het ziekenhuis om een arts te zien, is er geen behoefte aan in wachtrij zettenregistratie, raakt de onderzoeksmachine kan het werk ook doen, meer vermenselijkt is, door de aanraking van de digitale interactieve whiteboardmachine om een benoeming te doen om een arts te zien vooraf, ook kan de betalingsfunctie dragen. Wanneer de klanten in een restaurant wachten, kunnen zij een benoeming en ordevoedsel maken door de onderzoeksmachine te raken. Na het opdracht geven tot, kan het touche screen het ordemenu uitprinten, die de wachttijd verminderen.

Momenteel, kan vele grote opgezette muur van het winkelcomplexxengebruik/verticale touch screen reclamemachine, die klanten kunnen directer laten een merk begrijpen, de recentste informatie van het winkelcomplex ook begrijpen, kan klanten ook helpen over de distributie van diverse types van goederen onderzoeken. De interactieve schermen voor onderwijs reclamemachine kunnen de machine van de timingsschakelaar ook plaatsen, het beheer van personeel en tijd verminderen.

More and more scholen en bedrijven zijn begonnen om touch screen te gebruiken. In het onderwijs, kan het het originele bord vervangen. Het integreert het schrijven, dictee, video speel en andere functies. In het bedrijf, kan het personeel opleiding of product vergaderingen vergemakkelijken, en met sprekers samenwerken om de toespraak levendiger, hartstochtelijker, en efficiënter te maken.

Er zijn vele plaatsen wij het touch screencijfer, metropost, luchthaven, station kunnen zien, busstation, bioskoop, bank, het ziekenhuis, winkelcomplex, restaurant etc., unconsciously het zijn geworden een zeer belangrijke partner in ons leven. Men kan voorspellen dat in de toekomst, met de ononderbroken ontwikkeling van technologie, het touche screen een diepgaandere invloed op het dagelijkse leven zal hebben.